Veste bombă în showbiz! Cine este noul iubit al Angelinei Jolie

Raluca Ogaru  
înReality show
28/03/2018, 20:53
Veste bombă în showbiz! Cine este noul iubit al Angelinei JolieGALERIE FOTO
Potrivit Entertainment Tonight, citata de RomaniaTV.net, noul iubit al Angelinei Jolie este un bărbat „puţin mai în vârstă, care este agent imobiliar”.
„Brad şi Angelina sunt foarte discreţi în ceea ce priveşte viaţa lor privată şi persoanele pe care le frecventează. Angie le-a spus prietenilor că nu este încă pregătită să aibă întâlniri amoroase, dar, de fapt, se vede cu un bărbat chipeş, puţin mai în vârstă, care este agent imobiliar. Nu este o vedetă şi nici măcar cineva pe care în mod obişnuit l-ar avea în cercul de cunoştinţe”, a spus sursa.
„Se simţea cu adevărat rău după separare. I-a făcut bine să aibă un adult cu care să vorbească”, a mai spus sursa.
Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au căsătorit în august 2014, după o relaţie de aproape zece ani, şi s-au separat în septembrie 2016. În cererea sa de divorţ, Jolie a cerut custodia celor şase copii ai lor, trei adoptaţi – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.
Angelina Jolie şi Brad Pitt au interpretat rolul unui cuplu de asasini profesionişti în „Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith” în anul 2005. Atracţia dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală. Brad Pitt a divorţat de actriţa Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.
Angelina Jolie a mai fost căsătorită cu actorii Jonny Lee Miller (1996 – 1999) şi Billy Bob Thornton (2000 – 2003) şi a avut relaţii şi cu alţi bărbaţi celebri, precum Timothy Hutton, dar şi cu modelul şi actriţa Jenny Shimizu.
Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×