GALERIE FOTO. Iubitul i-a cerut mâna în genunchi. Ea i-a multumit tot în genunchi. Este o actriţă foarte cunoscută

Filon Stan   
în Hotnews
07/11/2017, 18:16
GALERIE FOTO. Iubitul i-a cerut mâna în genunchi. Ea i-a multumit tot în genunchi. Este o actriţă foarte cunoscută GALERIE FOTO

Paparazzii nu au o reputaţie tocmai bună. Sunt urâţi în toate ţările lumii pentru insistenţa lor. Vedetele nu ştiu cum să fugă de obiectivul lor. Oamenii de rând însă îi adoră şi le apreciază munca, mai ales atunci când surprind vedetele mondiale cu garda jos sau chiar cu hainele pe jos! Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Am selectat câteva dintre pozele realizate de aceştia şi nu avem decât să le mulţumim pentru momentele surprinse de ei, care ne arată vedetele dezbrăcate de secrete, aşa cum sunt ele în viaţa de zi cu zi. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Vedete surprinse de paparazzii. Hilary Duff îi mulţumeşte iubitului

Printre celebrităţile surprinse se numără cântăreţe de renume, dar şi actriţe cunoscute. Printre acestea se numără Ariel Winter, Alexandra Daddario, Jaime Alexander, Sthephanie Seymour, Maria Menounos, Selena Gomez, dar şi Halarry Duff.

Multe dintre ele ar vrea ca aceste poze să nu fi fost văzute de nimeni, niciodată, mai ales fosta vedetă Disney,  Hilary Duff , care a fost surprinsă chiar în timp ce îi mulţumea iubitului ei într-un mod mai puţin ortodox pentru cererea în căsătorie. Paparazzii au fost însă la datorie, iar noi le mulţumim pe această cale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×