Paparazzeala începutului de 2018 cu două vedete din showbiz! S-au îmbătat şi au arătat tot în stradă

înFemei frumoase
10/01/2018, 15:00
Paparazzeala începutului de 2018 cu două vedete din showbiz! S-au îmbătat şi au arătat tot în stradăGALERIE FOTO

Două vedete din Marea Britanie au ajuns pe primele pagini ale tabloidelor, după ce au oferit un show de zile mari! Melissa Reeves şi Kayleigh Morris, celebre datorită reality-show-ului „Ex on the Beach” au fost surprinse pe străzile Londrei, după ce au plecat de la bar.

Puse pe glume şi foarte bine ameţite de alcool, cele două frumuseţi s-au cărat una pe cealaltă în spate, s-au atins şi s-au dezbrăcat în plină stradă! Formele lor au atras imediat paparazzy, care nu au ratat niciun cadru din spectacolul oferit!

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Vedete bete în 2018! S-au îmbătat şi au arătat tot

La un moment dat, una dintre cele două vedete a profitat de faptul că nu purta sutien şi le-a arătat fotografilor sânii. Colega de pahar însă a sărit imediat, dar nu pentru a o acoperi pe colega ei de emisiune, ci pentru a o săruta pe sân! Ipostazele au fost surprinse de paparazzy într-o Galerie Foto incendiară!

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×