Vedeta s-a întors de la sală şi nu a mai aşteptat până acasă! S-a schimbat în maşină şi s-a văzut TOT

Filon Stan   
in Monden
24/03/2018, 23:55
Vedeta s-a întors de la sală  şi nu a mai aşteptat până acasă! S-a schimbat în maşină şi s-a văzut TOT GALERIE FOTO

Paparazzii unui tablod din Brazilia au dat lovitura anului 2017! Au fotografiat o vedetă în timp ce se schimba în maşină, în toată splendoarea ei!

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Conştientă că a luat căteva kilograme în plus, Debora Dunhill a hotărât să frecventeze o sală de fitness. Recent, însă, a păţit ruşinea vieţii ei în timp ce se întorcea de la o astfel de sală. Grabită, actriţa nu a mai aşteptat până acasă şi s-a schimbat în maşină.

Din fericire, paparazzii au fost pe fază şi au fotografiat întreaga scenă,  imaginile incendiare putând fi urmărire în galeria foto de mai sus!

Ştirea MOMENTULUI

Lavinia Pârva, apariție de senzație! A închis gura tuturor cârcotașilor!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.