Vedeta s-a îmbătat într-un club din centru şi, la plecare, a făcut show! S-a certat cu lumea pe stradă şi le-a arătat paparazzilor lenjeria intimă

în Femei frumoase
06/03/2018, 23:30
Vedeta s-a îmbătat într-un club din centru şi, la plecare, a făcut show! S-a certat cu lumea pe stradă şi le-a arătat paparazzilor lenjeria intimă GALERIE FOTO

Lottie Moss are doar 20 de ani, dar deja este o celebritate în adevăratul sens al cuvântului. Sora mai mică a faimoasei Kate Moss a ajuns pe prima pagină a tabloidelor după ultima ei peripeţie… bahică. VEZI POZELE ÎN GALERIA FOTO DE SUS!

Supermodel de mare succes, Lottie are un mic defect. Îi place cam mult băutura, nu puţine fiind episoadele în care a fost prinsă de paparazzi în „offside”. Ceea ce s-a întâmplat sâmbătă noapte le întrece însă pe toate!

S-a întâmplat la ieşirea  din Mahiki Kensington, unul dintre cele mai selecte localuri din centrul Londrei. Aflată clar sub influenţa alcoolului, Lottie a reuşit cu greu să intre în taxi. Ba, mai mult, s-a certat cu lumea pe stradă şi, ca meniul să fie complet, le-a arătat paparazzilor lenjeria intimă. VEZI TOATE POZELE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×