Ce a fost şi ce-a ajuns! S-a îmbătat şi le-a arătat paparazzilor tot! Imagini bombă cu vedeta

Filon Stan   
în Femei frumoase
09/12/2017, 22:58
Ce a fost şi ce-a ajuns! S-a îmbătat şi le-a arătat paparazzilor tot! Imagini bombă cu vedeta GALERIE FOTO

O vedetă care a făcut furori în anii 1990 într-un film care a rulat şi în România s-a făcut de râs, după ce a ieşit la cumpărături, dar a stropit din plin evenimentul cu alcool.

Actriţa Alicia Arden era faimoasă prin anii 90, cand a jucat in „Baywatch”, serial transmis şi în România la vremea respectiva de TVR. A ţinut cu gura la suflet telespectatorii, mai ales cu trupul ei foarte bine lucrat, şi toţi românii erau topiţi după ea. Frumoasa Alicia Arden a mai jucat în filme precum Treasure Hunt Massacre (2017), Enemy Within (2016), She and I (2015), Micky’s Summer Resort (2014), The Obsession (2013), American Nudist / (2011). În afară de aceste filme, nu s-a auzit mai nimic despre ea, până zilele trecute, când a oferit un adevărat show.

Vedetă beată criţă! Le-a arătat paparazzilor tot! Galerie Foto

A îmbrăcat o rochie sexy, cu un decolteu bogat, însă a avut proasta inspiraţie să nu poarte lenjerie intimă. Rochia dificilă nu s-a înteles bine cu alcoolul consumat de actriţă, iar rezultatul a fost unul de senzaţie. O Galerie Foto care a făcut deliciul bărbaţilor din toată lumea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×