Vedeta, apucată de posterior în public! Foto paparazzi

în Femei frumoase
22/03/2018, 11:38
Vedeta, apucată de posterior în public! Foto paparazzi GALERIE FOTO
Blac Chyna, de 29 de ani, a făcut furori la o sesiune de cumpărături. Cei prezenţi l-au putut vedea pe iubitul mai tânăr al starletei, YBN Almighty Jay, de 18 ani, apucând-o de posterior în văzul lumii. Nu este de mirare, dat fiind faptul că Angela Renée White, cunoscută ca Blac Chyna, a purtat o ţinută provocatoare, în buna tradiţie a apariţiilor care au făcut-o celebră, iar tânărul a fost complet sedus.
Blac Chyna, model şi „antreprenor”, a început să facă striptease pentru a-şi putea plăti studiile, dar inedita activitate a învins setea de carte şi tânăra a abandonat şcoala pentru a se dedica în întregime împărtăşirii cu întreaga lume a frumuseţii sale. În 2012 a început să se întâlnească cu rapperul Tyga, căruia i-a dăruit un copil în acelaşi an.
Părăsită în 2014 pentru Kylie Jenner, cu care a avut un schimb de replici corespunzătoare situaţiei, Chyna a avut o relaţie cu fratele celei care îi „spărsese casa”, Rob Kardashian, în 2016. Şi cu el a făcut un copil, dar s-au despărţit în 2017. Bărbatul a postat pe reţelele de socializare imagini erotice cu fosta sa iubită şi mama fetiţei lui, care au făcut deliciul internauţilor.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×