Asta se întâmplă când porţi bikini cu 3 numere mai mici! Când a ieşit din apă, vedeta a rămas cu totul la vedere

in Femei frumoase
11/03/2018, 22:06
Asta se întâmplă când porţi bikini cu 3 numere mai mici! Când a ieşit din apă, vedeta a rămas cu totul la vedere GALERIE FOTO

Supermodel brazilian de renume internaţional, Sofia Resing are 26 de ani şi este considerată una dintre cele mai „hot” descoperiri ale Sport Illustrated! VEZI TOATE POZELE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Motivul?! A fost înzestrată de Mama Natură cu un corp care atinge dacă nu chiar depăşeşte… perfecţiunea. Iar fotografiile realizate zilele trecute de paparazzi, în Miami, nu fac decât să confirme aceste lucru

Sofia Resing a făcut durori pe plajă şi a reuşit, ca de obicei, să întoarcă toate privile. Asta şi datorită costumului ei de baie, cu 3, dacă nu chiar 4 numere mai mic. Urmarea?! Brazilianca a rămas cu zonele intime la vedere, spre bucuria paparazzilor, dar şi a bărbaţilor din jur. VEZI TOATE POZELE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Ştirea MOMENTULUI

Lavinia Pârva, apariție de senzație! A închis gura tuturor cârcotașilor!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.