GALERIE FOTO. Vedeta era de o frumuseţe RĂPITOARE! ACUM, te SPERIE!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
17/08/2015, 17:07
GALERIE FOTO. Vedeta era de o frumuseţe RĂPITOARE! ACUM, te SPERIE! GALERIE FOTO

Frumoasă, talentată, tânără… Cu toate că nici acum nu e foarte bătrână, având numai 40 de ani, artista franţuzoaică din galeria foto de mai jos arată extrem de rău.(CLICK PE FOTO SUS IN GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE – CAT DE FRUMOASA ERA INAINTE SI CUM ARATA ACUM!!! TE CRUCESTI!!!)

Vanessa Paradis a făcut senzaţie în tinereţe, atât cu vocea ei cât şi cu frumuseţea angelică. În ciuda faptului că are strungăreaţă, franţuzoaica avea un aer cuminte şi gingaş, amestecat cu un fel de senzualitate care aproape că reuşea să te hipnotizeze.

Galerie FOTO SUPER HOT!!! Alina Eremia a mers la PLAJĂ şi nu a mai ţinut cont de NIMIC!!!  A fost surprinsă în ipostaze INCENDIARE!

Din păcate, anul acesta Vanessa Paradis a decăzut. Nu pare să aibă doar 40 de ani, deoarece riduri adânci îi brăzdează chipul, zâmbeşte extrem de rar, are ochii obosiţi şi încercănaţi, a slăbit extrem de mult şi şochează la fiecare apariţie în public.

Galerie FOTO. A cerut DIVORŢ după ce a găsit POZE vechi cu NEVASTA. „Vreau copii, NU ŞOPÎRLE!!! Are 20 operaţii estetice”.

Artista a început să nu mai aibă grijă deloc de propria persoană după ce în primăvara acestui an s-a despărţit de actorul Johnny Depp, cu care a avut o relaţie de 14 ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×