Un vasluian găsit beat şi bătut în Londra nu ştie cum a ajuns în Marea Britanie!

Filon Stan   
în Hotnews
02/11/2017, 00:00
Un vasluian găsit beat şi bătut în Londra nu ştie cum a ajuns în Marea Britanie!

Un vasluian are şanse reale să intre în Cartea Recordurilor, după o beţie cruntă începută în România. Bărbatul a fost trezit de doi poliţişti care nu vorbeau limba română. Aceştia încercau să îi explice că au fost chemaţi de proprietara grădinii în care vasluianul dormea. Românul a fost şocat să afle că se afla în Marea Britanie, deşi nu ştia să fi plecat vreodată din România.

Cazul i-a şocat pe medicii din Marea Britanie, pe mâinile cărora a ajuns vasluianul, deoarece a fost găsit în grădină băut, dar şi bătut. Norocul bărbatului a fost o asistentă româncă pe care a găsit-o în spitalul londonez. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Vasluian găsit în Londra! Dacă îl cunoaşte cineva să îmi trimită mesaj în privat

I-a spus femeii că îl cheamă Mihai Danciu şi că nu ştie unde se află. A aflat cu stupoare că se afla într-un spital din Londra. Asistenta din România a povestit totul pe Facebook.

„A fost găsit beat si bătut în curtea cuiva. Acei oameni au sunat la politie si l-au dus la spital. El spune că nu cunoaşte pe nimeni si că nu îşi aminteşte cum a ajuns în Regatul Unit. Se numeşte Mihai Danciu şi este din Vaslui. Dacă îl cunoaşte cineva să îmi trimită mesaj în privat. Este internat la secţia unde lucrez eu”, a scris, pe Facebook, Adina Costache.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×