Câți bani a făcut acest puști cu spirit antreprenorial vânzând marțișoare ”clandestin” langă gura de metrou!

Silviu Ghering   
în Stiri mondene
01/03/2019, 15:48
Câți bani a făcut acest puști cu spirit antreprenorial vânzând marțișoare ”clandestin” langă gura de metrou! GALERIE FOTO

Ziua de 1 martie a adus din nou vânzătorii ambulanți de mărțișoare pe străzile din București. Unii au avut aprobare de la Primăria Capitalei, alții au vândut „clandestin”. Așa a fost și cazul unui puști cu spirit antreprenorial care și-a rotunjit veniturile vânzând mărțișoare langă stația de metrou Republica. 

A continuat să vândă mărțișoare chiar și după ce a fost prins de polițiști!

Dimineața a început puternic, vânzări peste vânzări, clienți peste clienți. La un moment dat, a sosit primul echipaj de poliție în zonă. Din fericire pentru el s-a făcut nevăzut la timp printre mașinile parcate în zonă. A scăpat de data asta! Câteva ore mai târziu, n-a mai reușit să fugă la timp. Încă un echipaj de poliția a sosit în zonă… Cu toate acestea, norocul l-a lovit din nou, oamenii legii i-au dat un simplu avertisment, însă i-au recomandat să se facă nevăzut pentru a nu avea probleme mai mari. Zis și făcut… pe jumătate! După o oră, puștiul striga din nou „3 lei bucata! 3 lei bucata!” în dreptul gurii de metrou Republica.

După 8 ore de comerț ”clandestin”, puștiul s-a declarat mulțumit de încasările făcute. „A mers bine treaba azi, am vândut bine. Am făcut vreo 6 miloane doar din mărțișoare. Am vândut și flori, dar nu la fel de bine”, le-a spus puștiul celorlalți vânzători de mărțișoare din zonă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×