A vânat multe femei celebre, dar s-a însurat cu o fată simplă, simplă! Cum arată acum nevasta lui Mircea Radu

Ionuţ Cataramă   
în Monden
01/10/2017, 23:07
A vânat multe femei celebre, dar s-a însurat cu o fată simplă, simplă! Cum arată acum nevasta lui Mircea Radu GALERIE FOTO

Mircea Radu este un bărbat împlinit. Are o soţie frumoasă şi doi copii sănătoşi: un băieţel în vârstă de 4 anişori şi o fetiţă care a fost adusă pe lume în luna februarie a acestui an.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

În ciuda diferenţei de vârstă de 20 de ani, Mircea Radu şi nevasta lui, Raluca fostă-Olaru, au o relaţie cât se poate de frumoasă. Ce-i drept, fostul prezentator al emisiunii „Din Dragoste” a vânat ceva femei celebre la viaţa lui, cum ar fi Alexandra Dinu – pe care se spune că i-a suflat-o chiar Adrian Mutu – şi fosta prezentatoare a emisiunii în limba maghiară de la TVR, Magdolna Grosu.

În cele din urmă, însă, s-a orientat către tănăra Raluca, care este originară din micuţa localitate rurală Ştefăneşti, din judeţul Botoşani. După ce i-a adus pe lume cei doi copii, soţia lui Mircea a reuşit să slăbească, fiind acum, la doar 27 de ani – faţă de cei 47 ai lui – o femeie cu adevărat frumoasă, după cum se poate vedea în imaginile din galeria foto de mai sus.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×