Transformarea şocantă a lui Vali Crăciunescu! Fostul acordeonist de la Spitalul de Urgenţă a chelit şi a făcut burtă

în Reality show
15/02/2018, 22:00
Transformarea şocantă a lui Vali Crăciunescu! Fostul acordeonist de la Spitalul de Urgenţă a chelit şi a făcut burtă GALERIE FOTO

Vali Crăciunescu a apărut pe piaţa muzicală din România în anii 2000, alături de Dan Helciug. Cei doi au lansat trupa Spitalul de Urgenţă, cu care au avut succes după succes.

Piesele lor erau ascultate la petreceri, peste tot, mai ales piesa „Trăiască berea”, cu care au făcut furori în toată ţara! Anii au trecut, iar cei doi s-au certat şi s-au despărţit. Vali Crăciunescu a mai fost prezent o perioadă pe la emisiuni cu proiecte proprii, dar succesul s-a lăsat aşteptat.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Vali Crăciunescu de la Spitalul de Urgenţă, ce transformare!

Între timp, Vali a făcut burtă, părul l-a cam părăsit, iar pe acordeon se pare că nu a mai pus mâna de ceva timp. Totuşi, în viaţa privată îi merge bine. S-a însurat cu iubita lui, care l-a refuzat de patru ori, şi este foarte fericit.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×