Valentina Pelinel, SCHIMBARE RADICALĂ DE LOOK, în luna a şaptea de sarcină

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
17/03/2016, 00:00
Valentina Pelinel, SCHIMBARE RADICALĂ DE LOOK, în luna a şaptea de sarcină GALERIE FOTO

Valentina Pelinel a ajuns în a şaptea lună de sarcină şi, în ciuda bârfelor şi a scandalurilor create în jurul ei, încearcă să fie cât mai detaşată şi mai liniştită, pentru bebeluşul ei. Ea se ocupă de imaginea personală, chiar dacă urmează să fie mămică peste aproape două luni, având grijă ca aspectul fizic să fie impecabil. Recent, ea a apelat la o schimbare de look, lăsându-se pe mâna stiliştilor la un eveniment. Ea şi-a schimbat nuanţa de blond, optând pentru un bej-armiu.

“Trăiesc o perioadă plină de schimbări. Burtica creşte pe zi ce trece. Am renunţat la blondul clasic pentru o nuanţă mai naturală, de bej-arămiu. Doar rădăcinile mi-au fost vopsite, iar pe lungimea părului s-a folosit nunţator. Coafurile lejere fac şi ele parte din trendurile propuse şi iau locul coafurilor elaborate. M-a coafat simplu, adăugând doar volum în partea de sus şi m-a asigurat că pot fi în centrul atenţiei la orice petrecere cu acest look”, a declarat Valentina Pelinel.

Mai sunt doar două luni până va deveni mamă pentru prima oară. Deşi toată lumea se aştepta ca Valentina Pelinel să dezvăluie numele celui care a lăsat-o însărcinată, acest lucru nu s-a întâmplat. Cu toate astea, fosta soţie a lui Boureanu asigură pe toată lumea că după ce copilul va veni pe lume, ea nu va fi o mamă singură.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×