Valentina Pelinel, răzbunare ŞOC! Ce a făcut AMANTA lui Borcea

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
06/04/2015, 18:52
Valentina Pelinel, răzbunare ŞOC! Ce a făcut AMANTA lui Borcea

Laura Dincă a dat nas în nas cu Valentina Pelinel. La concursul „Supermodels” by Cătălin Botezatu , actuala iubită a lui Cristi Boureanu a fost dojenită de fosta soţie a politicianului. Invitată la emsiunea în care mai multe tinere aspiră de titlul de manechine, blonda a crticat-o aspru pe tânăra de 18 ani care i-a pus fostului ei soţ inima pe jar.

Valentina Pelinel a eliminat-o din concursul „Supermodels” pe Laura Dincă, iubita lui Cristian Boureanu. Deranjată de faptul că tânăra a venit îmbrăcată într-o pereche lejeră de pantaloni şi a încercat să-şi ascundă formele, blonda a criticat-o pe tânăra. „Nu mi-a plăcut că a încercat să ne şmecherească. A venit într-o pereche de şalvari, deci era clar că voia să, ascundă ceva. În plus, a purtat şi o pereche de pantofi cu toc ca să arate cât e ea de înaltă şi de slabă. Decizia finală de a o elimina i-a revenit lui Cătălin Botezatu. Să ne înţelegem.Noi ne-am întâlnit, iar eu am fost jurat la acest concurs în urmă cu cinci-şase luni. pe atunci, ei doi nu erau împreună şi chiar dacă ar fi fost aş fi juurizat la fel. Ea voia să se facă fotomodel. mersul pe podium nu a fost ok. Am sfătuit-o pe iubita fostului meu soţ să mai slăbească. Nu ştiu ce a făcut de atunci că nu mai este treaba mea. Nu am urmărit-o prin ziare. Întrebaţi-l şi voi pe fostul că el ar trebui să ştie cel mai bine”, a declarat Valentina Pelinel la „Teo’s Show”.

Valentina Pelinel şi Cristian Boureanu au divorţat vara trecută după noua ani de relaţie. După ce fostul politician a schimbat femeile mai ceva ca pe şosete, se pare că o tânără elevă din Constanţa a reuşit pentru moment să-l cuminţească. Este vorba despre Laura Dincă, concurenta care a participat la emisiunea „Supermodels” fiind eliminată chiar de Valentina Pelinel.

Sursă: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×