Valentina Pelinel, probleme de sănătate! Ce spune manechinul

Cristian Blanuta   
în Hotnews
07/01/2016, 08:59
Valentina Pelinel, probleme de sănătate! Ce spune manechinul

Problemele de sanatate cu care se confrunta Valentina Pelinel in primele luni de sarcina! Blondina face declaratii in exclusivitate pentru WOWbiz.ro!

Valentina Pelinel a vorbit, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro despre sarcina ei. Frumoasa femeie a dezvaluit cu ce probleme se confrunta de cateva luni incoace si cat de fericita este ca va deveni, in sfarsit, mama de… baietel!

Aflata intr-o vacanta in Franta, la o buna prietena, vedeta spune ca se simte foarte bine, insa a intampinat si o serie de dificultati in primul trimestru de sarcina.

“Sunt foarte bucuroasa ca am reusit sa raman gravida, este un dar de la Dumnezeu pe care l-am primit si ii multumesc. Nimic nu ma poate atinge in aceste momente euforice pentru mine. Totusi, vreau sa ma detasez de tot, pentru ca nu imi doresc sa am vreo problema in aceasta perioada. Asa ca am decis sa plec, sa ma relaxez in Franta, apoi la New York, unde am si o casa. E necesar sa acord toata atentia viitorului meu copil si, totodata, sa am grija si de mine. Sunt multumita ca, deocamdata, ma simt bine. Nu am avut dureri de cap, greturi sau stari de voma, cum se intampla in alte cazuri, singurele mele probleme au fost legate de starile de somnolenta. In primele doua luni, imi venea sa dorm incontinuu, in plus, ma simteam obosita, slabita, chiar fara vlaga. In rest, asa cum va spuneam, nimic special. Sper sa fie asa pana la noua luni”, a declarat Pelinel pentru WOWbiz.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×