Valentina Pelinel, ghinion înainte de nuntă! Uite ce i s-a întâmplat

Valentina Pelinel are parte de ghinion înainte de nuntă! Toți admiratorii cuplului sunt curioși ce i s-a putut întâmpla. Fostul model, împreună cu tatăl copilului ei, Cristi Borcea, a hotărât ca ceremonia să aibă loc în Budapesta. Cum toate erau pregătie, bagajele făcute, copiii îmbrăcați, Valentina a decis că este timpul să plece către aeroport. În toată isteria și entuziasmul plecării, mireasa a uitat un lucru care ar fi putut să anuleze nunta, potrivit Click. Aceasta a fost însoțită pe pământul străi de un designer de modă, care urma să se ocupe de înfățișarea ei și două bone care urmau să aibă grijă de copiii lor: Milan, băiatul celor doi, Patrick și Mihai, băieții lui Cristi Borcea. Cu multe bagaje după ei, agitație și extaz, Valentina a uitat de un detaliu; detaliu pe care l-a observat abia atunci când au ajuns să-și facă Check-In-ul.

Valentina Peline are parte de ghinion înainte de nuntă

Fostul model, la aeroport, înainte de plecarea spre Budapesta

Fiecare a trebui să arate documentele necesare pentru plecarea din țară, însă toate s-au oprit la micuțul Milan. Se pare că mama lui îi uitase împuternicirea notarială. Din momentul acela, fostul model a avut parte de un moment tensionat, neștiind cum să o aducă mai repede. Astfel că, a telefonat spre șoferul care le-a și adus la aeroport, pentru a aduce procura uitată în mașină. După jumătate de oră, toți au fost gata de plecare, așteptând cu multă emoție marea nuntă.

Valentina Pelinel, asteptând ca soferul să ajungă cu procura pe care a uitat-o în mașină

Pregătirile sunt în toi, dar unde va avea loc nunta maie exact? Potrivit informațiilor din presă, după cununia religioasă a mirilor, invitații vor fi invitați la Gundel, un restaurant luxos, pentru a continua cu bucurie și dans. Fostul acționar de la Dinamo nu s-a uitat la bani legat de acest eveniment. Acesta, potrivit Sport.ro, a cheltuit numai 15.000 de euro doar pentru închirierea localului.