Categorie: Autor:

Valentina Pelinel este însărcinată pentru a doua oară?!

Valentina Pelinel este însărcinată pentru a doua oară?! Tot mai multe mămici se arată în toamna acestui an. Una dinte ele s-ar putea să fie chiar Valentina Pelinel. Nimic nu ar fi făcut-o să nu fie pentru că partenerul său de viață a fost de curând eliberat din închisoare.

Zvonul că ar putea fi însărcinată pentru a doua oară a venit chiar de la o lună după ce Borcea, tatăl primului ei copil, a ieșit din închisoare. Cei doi au vorbit de curând și despre oficializarea relației dintre cei doi, care se pare că merge din ce în ce mai bine.

Citește și: Ioana Ginghină, la un pas de divorț?“Căsnicia este plină de dezamăgire și îndoială“

Citește și: Delia a ironizat-o pe Elena Udrea pe scena de la „Cerbul de Aur”!

Valentina Pelinel este însărcinată pentru a doua oară?

A apărut un nou zvon cu privire la cuplul Borcea-Pelinel. Se pare că cei doi ar urma să devină pentru a doua oară părinți. Frumoasa blondă nu a confirmat sarcina nici ea, nici Cristi Borcea, dar surse apropiate cuplului susțin că familia celor doi urmează să se mărească. Zvonurile au pornit din cauza faptului că în toate pozele recente postate, Valentina Pelinel alege tot mai mult ținute care țin departe silueta ei bine sculptată. Aceasta poartă în mod deosebit haine largi, vaporoase, care să nu lasă să se observe nimic din ceea ce ar vrea să ascundă. Cuplul are deja un copil, Milan Cristian, care a împlinit doi ani de curând. Copilul pe care îl are Cristian Borcea cu Valentina Pelinel este al șaptelea. La începutul anului 2016, fostul model a anunat că zvonurile sunt adevărate. Aceasta era însărcinată cu copilul lui Borcea, deși omul de afaceri era deja în spatele gratiilor. Blonda a devenit mamă pentur prima oară pe 8 iunie în anul 2016. Se pare că cei doi se iubesc nebunește și că au planuri multe împreună. Recent au vorbit despre parcursul relației lor, dar și despre oficializarea poveștii lor de dragoste, care ar urma cât de curând.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, nuntă

“Am fost plecaţi în Italia, în sudul Franţei şi în Grecia. Are energie (n.r.: Milan). Seamănă cu mine. Ea e luată de cinci ani. Noi în fiecare lună sărbătorim câte ceva. Avem multe surprize. O să venim cu surpriza la momentul oportun”, a declarat omul de afaceri.

“Crezi că nu mi-a fost dor să dorm şi eu aşa îmbrăţişată? Oriunde, dar în braţe. (…) Am avut şi două, chiar trei vacanţe fără Milan. A fost prima oară când am plecat fără el. Aveam şi noi nevoie să fim doar noi doi. Păi… o să vedeţi, la momentul potrivit (n.r.: nuntă). O să se ştie, nu e niciun secret. O să anunţăm. E ceva frumos”, a povestit fostul model, Valentina Pelinel.

„Dacă nu aș fi avut familia, și în primul rând pe Valentina, nu știu dacă și cum treceam”

La scut timp după ce Cristi Borcea a fost eliberat, acesta și-a luat iubita și a plecat departe de ochii curioșilor. După experiența din închisoare, Cristi Borcea a spus că apreciază cu adevărat oamenii din jurul său, de aceea vrea să petreacă din ce în ce mai mult timp împreună cu cei dragi. “În ceea ce priveşte nunta, nu vreau să vorbesc, însă o să vă anunţăm când vom face acest pas. Am trecut prin momente grele, însă am avut parte de multă iubire. Pentru mine, Valentina e femeia visurilor mele, în viaţă ţi se întâmplă sau nu să-ţi găseşti jumătatea, însă, în sfârşit, după atâtea căutări, eu mi-am găsit-o!”, a declarat Cristi Borcea.