Valentina Pelinel despre relaţia ei cu Cristi Borcea: „Nu mă justific in faţa nimanui, nici macăr in faţa mamei”

Adrian Barna   
în Hotnews
29/03/2015, 20:07
Valentina Pelinel despre relaţia ei cu Cristi Borcea: „Nu mă justific in faţa nimanui, nici macăr in faţa mamei”

Valentina Pelinel a fost acuzata ca ar fi avut o relatie extraconjugala cu Cristi Borcea.Fostul manechin a negat aceasta informatie si a precizat ca nu trebuie sa dea socoteala nimanui pentru ce face, cu atat mai putin Alinei Vidican, actuala sotie a fostului boss dinamovist.

„Eu nu mă justific în faţa nimănui. Nici măcar în faţa mamei mele, care este sângele meu, vorba aceea. Dacă am luat o decizie, ea trebuie să o accepte, doar e mama mea. Nu am simţit nevoia să mă devinovăţesc. Zvonul că aş fi fost însărcinată a apărut după ce m-a sunat o doamnă jurnalist care mi-a spus că deţine aceste informaţii pe surse. I-am explicat că nu are cum să cunoască adevărul mai bine decât mine şi dacă ar fi să fiu însărcinată este clar că nu aş putea ascunde pentru prea mult timp acest lucru. La fel aş păţi şi dacă aş avea o nouă relaţie”, a declarat Pelinel la Antena Stars.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Sursă: www.wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×