Valentina Pelinel, ajutată de Mihaela Borcea să nască! Ce se întâmplă între femeile lui Cristi Borcea

Femeile lui Cristi Borcea se înțeleg din nou de minune. Fosta soție a omului de afaceri, Mihaela Borcea, o va ajuta pe actuala, Valentina Pelinel, la naștere. Cele două s-au împăcat, după ce nu și-au vorbit o perioadă, iar surse apropiate familiei au dezvăluit că fosta soție a lui Cristi Borcea o ajută cu sfaturi despre sarcină pe Valentina Pelinel.

Mihaela Borcea fosta soție a lui Cristi Borcea a fost certată o perioadă cu actuala soție, Valentina Pelinel. Femeia cu care Cristi Borcea are gemeni s-a oferit să-i dea sfaturi celei care tocmai urmează să-i mai facă o pereche omului de afaceri. Mihaela și Cristi Borcea au o preche de gemeni pe Angelo și Melissa, iar fosta soție are experiență în ceea ce privește nașterea și creșterea acestora, așa că a vrut s-o ajute pe Valentina.

Mihaela Borcea o ajută pe Valentina Pelinel la naștere. Cele două doamne Borcea s-au împăcat

Valentina Pelinel ar putea fi ajutată de Mihaela Borcea să nască! Fosta și actuala soție a lui Cristi Borcea sunt din nou în relații bune după ce, o perioadă, ele nu și-au mai vorbit.  ”Cele două au o relație bună, iar cel mai fericit pare a fi Cristi, care ține la familie și la legăturile cordiale între persoanele din viața lui”, au dezvăluit surse din anturajul familiei. Împăcarea a fost grăbită chiar de Crisrti Borcea care a vrut să fie alături de familie de Sărăbători. De Crăciun el i-a strâns pe toți cei 7 copii ai săi.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au deja un fiu, Milan (2 ani și jumătate)

Chiar dacă acum este căsătorit cu Valentina Pelinel, Cristi Borcea a petrecut Crăciunul alături de toți cei 7 copii ai săi chiar în casa fostei soții, Mihaela. După aceea Cristi Borcea a mers în Poiana Brașov, unde a tras o sperietură groznică, după ce fiul său Milan a fugit în fața unei mașini. Acum Cristi Borcea și Valentina Pelinel pregătesc nașterea gemenelor cuplului. Actuala soție a omului de afaceri este însărcinată și trebuie să nască la începutul lunii martie două fetițe care vor purta același nume, Maria, după cum a dezvăluit actuala doamnă Borcea.