Cadou sexi pentru fani! Vedeta a renunţat la haine de Crăciun! Cât de bine poate să arate! Stai să vezi când renunţă la costum… Imagini incendiare! Galerie foto

Filon Stan   
în Femei frumoase
21/12/2017, 16:15
Cadou sexi pentru fani! Vedeta a renunţat la haine de Crăciun! Cât de bine poate să arate! Stai să vezi când renunţă la costum… Imagini incendiare! Galerie foto GALERIE FOTO

Cea mai sexy jucătoare de baschet din lume le-a făcut un cadou inedit fanilor ei din întreaga lume! Italianca Valentina Vignali a decis să pozeze într-un costum de crăciuniţă! Pozele fac înconjurul lumii!

Este considerată a fi una dintre cele mai senzuale sportive ale momentului. Baschetbalista italiană are 26 de ani şi este obişnuită cu pozele sexy, mai ales că a pozat şi în celebra revistă pentru adulţi Playboy! Mai mult, baschetbalista are şi contracte ca model! 

Valentina a pozat sexy înainte de Crăciun! A fost la un pas să fie Miss Italia!

Jucătoarea a evoluat de-a lungul carierei la Happy Basket Rimini, Basket Cervia, Victoria Forli, Fortitudo Pomezia şi la Eurobasket Roma . Are 1,83 metri înălţime, 65 de kilograme şi dimensiuni aproape perfecte (90-62-95 cm), acestea propulsând- o în lumea modei până la stadiul de finalistă a concursului Miss Italia în 2010. De atunci, Vignali a devenit o prezenţă obişnuită pe podiumurile de prezentare şi în diferite show-uri de televiziune, dar aceste angajamente n-au împiedicat-o să-şi continue cariera în baschet.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×