GALERIE FOTO. Ultima fiţă în restaurant! Vacă agăţată de tavan! Este un manifest!

Filon Stan   
în Galerie foto
11/10/2017, 11:34
GALERIE FOTO. Ultima fiţă în restaurant! Vacă agăţată de tavan! Este un manifest! GALERIE FOTO

O vacă a fost atârnată de tavan şi nu oriunde, ci chiar într-un restaurant! Animalul era văzut de toţi clienţii restaurantului din Australia. Patronul acestuia a reuşit ceea ce şi-a propus. Deşi avea în menu şi preparate din carne, acesta a vrut să atragă atenţia asupra consumului de carne, relatează BBC. Vezi mai multe imagini sus, în Galerie Foto!

Animalul a fost legat de membrele inferioare şi agăţat de tavanul restaurantului din oraşul Adelaide. Unii clienţi, dar în special oamenii pe reţele de socializare, au criticat „ornamentul”, numindu-l „obscen” şi „dezgustător”. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Vaca agăţată de tavan, consumată în totalitate

Însă, proprietarii au spus că, după ce văd animalul spânzurat, clienţii se gândesc la realităţile consumului de carne. „Scopul lui Schvitzy, aşa cum era cunoscută la fermă, este de a-i confrunta pe clienţi. Nu a fost agăţată ca o decoraţie. „Instalaţia” are un scop: să facă legătura cu adevăratele consecinţe ale consumului de produse de acest fel”, se arată într-un comunciat al restaurantului.

De altfel, deschis recent, restaurantul – care serveşte şi produse din carne – a fost amenajat ca un abator cu geamuri de sticlă. După ce vaca a fost sacrificată, carnea a fost „consumată în întregime”. Aproape 5.000 de oameni au iniţiat o petiţie în care au cerut ca să fie dată jos carcasa animalului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×