Vă amintiți de Fefe din ”Inimă de țigan”? Cum arată la 10 ani de la ultimul episod din telenovela românească

în Stiri mondene
26/04/2018, 10:47
Vă amintiți de Fefe din ”Inimă de țigan”? Cum arată la 10 ani de la ultimul episod din telenovela românească GALERIE FOTO
Fefe din Inimă de țigan este transformată în totalitate astăzi, după 10 ani

Vă mai amintiți de Fefe din ”Inimă de țigan”? Vei rămâne surprins când vei vedea cum arată acum actrița care a interpretat-o pe adolescenta rebelă din telenovela românească! A slăbit 12 kilograme, iar aparițiile ei sunt total neașteptate!

Fefe, pe numele ei real Adina Galupa, a fost personajul pe care nu ai cum să nu ți-l amintești. Era o rebelă în acel serial românesc difuzat de acasă TV, iar aparițiile ei de la 21 de ani nu mai seamănă deloc cu cele de acum, de la 31 de ani. Dacă vă mirați, să știți că au trecut într-adevăr, 10 ani de când s-a difuzat ultimul episod al telenovelei în care a jucat frumoasa actriță.

Fefe din ”Inimă de țigan” s-a transformat total

“Am slăbit 12 kg în 3 luni, iar de mai mult de jumătate de an mă menţin la 47 kg. Am aplicat metoda mea, pe care o aplic de fiecare dată când vreau să slăbesc. Prima regula şi cea mai importantă este să nu mănânci după ora 6:00 seara şi a doua este să bei multă apă. Iar pe parcursul zilei este indicat să mănânci cât de sănătos poţi”, spunea Adina, în urmă cu 5 ani, iar acum din câte vdem s-a menținut.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×