Vă amintiți de Cristiana Răduță? Cum a ajuns să arate și cu ce se ocupă, la 16 ani de când a dispărut din showbiz-ul de la noi

Sandra Popescu   
în Poze haioase
25/05/2018, 16:02
Vă amintiți de Cristiana Răduță? Cum a ajuns să arate și cu ce se ocupă, la 16 ani de când a dispărut din showbiz-ul de la noi GALERIE FOTO

Vă amintiți de  Cristiana Răduță? Cu siguranță, primul refren care vă vine în minte este ”Amor, amor”, o melodie care în anii 2000 a avut cel mai scump videoclip din România, la acea vreme. Producția a costat 50.000 de euro și a fost o premieră națională.

Anii au trecut, Cristian Răduță a dispărut din peisaj, iar vremurile au schimbat-o în totalitate. Puțini sunt cei care știu că meseria ei de bază nu era cea de cântăreață, ci de actriță. Cel care a lansat-o pe atunci, Laurențiu Duță, a fost bănuit că ar fi avut și o relație cu artista, că deh, cum altfel ar fi trebuit să se facă vâlvă în jurul ei?

Vă amintiți de Cristiana Răduță? Azi e cu totul alt om

Și dacă vă amintiți de Cristiana Răduță, iată că vă actualizăm cu ultimele informații despre ea! Artista a plecat din țară, urmându-și glasul inimii, dar și cariera. Locuiește acum în Franța, alături de soțul ei, un prosper om de afaceri. Cristiana este actriță și pare să își fi găsit în asta adevărata sa vocație, chiar dacă au fost momente când a pozat chiar și în revistele pentru bărbați.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×