UTIL: Cum putem verifica dacă ne extragem banii în siguranță de la bancomat

înStiri de ultima ora
30/04/2018, 17:45
UTIL: Cum putem verifica dacă ne extragem banii în siguranță de la bancomat
Polițiștii ne sfătuiesc cum să nu fim păcăliți la bancomat

Util: Cum putem verifica dacă extragem banii în siguranță de la bancomat! Din cauza incidentelor tot mai dese din ultima perioadă, polițiștii trag un semnal de alarmă pentru clienții băncilor care retrag bani de la bancomat. Oamenii trebuie să învețe să se protejeze față de skimming. Aceasta este o modalitate prin care pot fi copiate datele de pe card, chiar dacă tu l-ai introdus într-un bancomat autorizat.

Polțiștii ne avertizează să verificăm tastatura bancomatului. Cea originală are, atenție, o denivelare pe tasta 5. Tastatura falsă poate fi montată pe orice tastatură originală, așadar trebuie să fim atenți la acest detaliu.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Ne extragem banii în siguranță de la bancomat?

Oamenii legii ne mai sfătuiesc să nu divulgăm nimănui datele contului, mai ales PIN-ul cardului. Există dispozitive care blochează cardul în bancomat, iar cineva se poate oferi să te ajute. Îi comunici PIN-ul, spune că nu merge, iar când pleci să anunți banca, persoana respectivă poate extrage banii din bancomat în locul tău.

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×