Decizia familiei privind funeraliile! Ce se va întâmpla cu trupul lui Andrei Gheorghe

Raluca Ogaru   
în Reality show
20/03/2018, 19:46
Decizia familiei privind funeraliile! Ce se va întâmpla cu trupul lui Andrei Gheorghe GALERIE FOTO

A fost unul dintre cei mai buni oameni de radio din România şi profesionalismul lui nu a trecut neobservat în rândul publicului. Dar, ca orice om de geniu, Andrei Gheorghe şi-a calculat fiecare moment chiar şi după moartea lui. 

Fosta soţie a lui Andrei Gheorghe a declarat că acesta va fi incinerat, deoarece era una dintre marile sale dorinţe. Incinerarea va avea loc sâmbătă, la ora 10.00, la Crematoriul Vitan Bârzeşti. După ce va fi ridicat de la IML, trupul va fi depus într-un loc privat.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

”Este adevărat că nu va fi depus, pentru că nu i-ar fi plăcut. Lui îi plăceau lucrurile altfel, nu să-l depunem într-o capelă. Joi şi vineri, la Mobis Gallery, de pe strada Medeleev, din Bucureşti, va avea loc o comemorare, oamenii pot veni să-i aducă flori şi să scrie câteva gânduri în cartea de condoleanţe,” a declarat Petruţa Gheorghe, pentru click.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×