Românii daţi dispăruţi după trecerea uraganului Irma AU FOST GĂSIŢI! Anunţul a venit pe Facebook

Filon Stan   
în Hotnews
07/09/2017, 12:49
Românii daţi dispăruţi după trecerea uraganului Irma AU FOST GĂSIŢI! Anunţul a venit pe Facebook

Cei trei români despre care nu se mai ştia nimic după ce uraganul Irma a măturat mai multe insule din Caraibe au fost găsiţi. Aceştia se află pe greu-încercata insulă St. Martin. Rudele nu mai ştiau nimic despre ei. Unul dintre ei a reuşit să anunţe, pe Facebook, că toţi sunt bine.

Ambasada României la Washington a întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile din St. Marteen, pentru a verifica situaţia acestora. De asemenea, prin intermediul Ambasadelor României la Paris şi Haga, au fost efectuate demersuri pe lângă autorităţile franceze respectiv olandeze, pentru obţinerea de informaţii privind existenţa unor cetăţeni români în zona afectată. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Uraganul Irma, de categoria 5, a devastat mai multe insule din Caraibe şi a făcut, potrivit unui bilanţ provizoriu, nouă victime.

Martorii descriu scene apocaliptice, povestesc că uraganul a pus la pământ o mulţime de clădiri de pe insula St Martin. Şi dezastrul este abia la început. Irma înaintează către alte ţări din Marea Caraibilor, a lovit deja şi Puerto Rico şi se va abate, la sfârşitul săptămânii, asupra sud-estului Statelor Unite. Autorităţile din Florida sunt în alertă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×