Unul dintre patronii Colectiv, primul mesaj după tragedie. „O parte din mine a murit. Aş vrea să…”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
03/11/2015, 14:37
Unul dintre patronii Colectiv, primul mesaj după tragedie. „O parte din mine a murit. Aş vrea să…”

Unul dintre cei trei acţionari ai clubului Colectiv a transmis, pe Facebook, un mesaj prin care-şi exprimă regretul pentru tragedia din localul său.

„Sunt împietrit de durerea din mine şi din jurul meu. Am pierdut colegi şi prieteni dragi în noaptea care ne-a îndoliat pe toţi. Alţii se zbat la margine de viaţă, pe paturi de spitale. Sunt cu ei, cu toţi, în gând în fiecare clipă de acum şi până când voi închide ochii.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Am vrut să fac din Colectiv o poveste frumoasă, pentru că am crezut mereu în pasiunea mea cea mai mare: muzica. Povestea s-a sfârşit printr-un coşmar. O parte din mine a murit pe 30 octombrie la Colectiv. Aş vrea să pot şterge lacrimile de pe obrajii celor care i plâng pe cei care s-au dus. În schimb, nu pot decât să stau cu capul plecat în faţa judecăţii. Regret enorm tot ce s-a întâmplat”, a spus Costin Mincu, prin intermediul avocatului său.

Sursă: www.realitatea.net

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×