Untold 2019. Pe ce data începe Untold și când se pun în vânzare biletele

Alexandra Chivu   
în Instant Articles
12/11/2018, 13:55
Untold 2019. Pe ce data începe Untold și când se pun în vânzare biletele GALERIE FOTO
Untold 2019 începe pe data de 1 august!

Untold 2019 adună oameni din toate colțurile lumii. Așadar, pentru cei care nu au fost la ediția festivalului de anul trecut și vor deja să-și cumpere bilete ori pentru cei care au fost și sunt nerăbdători să ajungă și în anul ce vine, biletele au fost deja puse în vânzare! Pentru cea de-a cincea ediție a Festivalului Untold s-au dat spre cumpărare 10.000 de abonamente. Așadar, pentru cei care vor să se bucure de muzica celor mai mari artiști ai lumii aduși la Cluj în perioada 1-4 august, abonamentele au un preț special. Organizatorii le-au dăruit o ofertă de 99 euro, plus taxe!

Într-un comunicat trimis de cei care se ocupă de structura festivalului, se arată că unul dintre cele mai așteptate festivaluri de muzică din Europa va avea o ediție specială aniversară. ”Festivalul Untold, devenit un fenomen internaţional, îşi deschide porţile tărâmului magic în 2019, în perioada 1-4 august la Cluj-Napoca. Unul dintre cele mai aşteptate evenimente muzicale din Europa a ajuns la cea de-a cincea ediţie care va fi una aniversară şi de neuitat, pentru fanii festivalului. Organizatorii pregătesc deja participanţilor o ediţie legendară, care va depăşi tot ceea ce au trăit în cele patru ediţii de până acum”, se arată în document.

Untold 2019. Data începerii Festivalului Untold este 1 august, iar biletele s-au pus deja în vânzare!

untold 2019 incepe pe 1 august si si-a pus deja biletele in vanzare
Pentru Untold 2019 s-au pus deja în vânzare 10.000 de abonamente

De altfel, organizatorii Festivalului Untold, au dezvăluit că prețul abonamentelor va fi de 169 de euro, plus taxe. ”Pentru fanii festivalului care s-au înregistrat pe untold.com, călătoria spre festival începe miercuri, 14 noiembrie, la ora 14:00 când vor fi disponibile primele 10.000 de abonamente la un preț special de 99 de euro plus taxe. Prețul final al abonamentelor va fi de 169 de euro plus taxe”, se mai arată în comunicat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×