Galerie FOTO. Are 19 ani şi 3 milioane de fani. Cine e tînăra cu forme UNICE, căreia inclusiv Justin Bieber i-a dat un BIG LIKE!

Ionuţ Cataramă   
în Galerie foto
24/02/2016, 11:38
Galerie FOTO. Are 19 ani şi 3 milioane de fani. Cine e tînăra cu forme UNICE, căreia inclusiv Justin Bieber i-a dat un BIG LIKE! GALERIE FOTO

Are 19 ani si 3 milioane de fani. Cine e tanara cu forme unice, care a bifat si lista de cuceriri a lui Justin Bieber

In 2014, paparazzii i-au facut cateva fotografii in compania lui Justin Bieber, iar de atunci tanara Yovanna Ventura a reusit sa isi faca un nume printre vedetele „wanna be” de pe Instagram. Fara sa fie vreo celebritate, Yovanna a reusit sa stranga peste 3 milioane de followeri pe Instagram, ceea ce este o performanta de luat in seama! Foloseste sagetile stanga/dreapta pentru a parcurge intregul articol:

Selfie dupa selfie, o sedinta foto dupa alta – asa a devenit cunoscuta Yovanna Ventura, model fitspo din Miami, care are acum aproximativ 3 milioane de fani pe Instagram.

De origine latino-americana, aceasta impartaseste cu admiratorii postari legate de exercitii fizice, nutritie si, bineinteles,…poze cu posteriorul sau demn de admiratie. Este de inteles faptul ca Yovanna se mandreste cu fizicul ei, avand in vedere ca munceste din greu pentru a se mentine. Daca si tu ai un posterior ca al ei, ar fi cazul sa nu-l mai tii ascuns! 🙂

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×