Unde s-a mutat Alina Vidican, după ce a părăsit apartamentul de lux al lui Cristi Borcea din Miami

Raluca Ogaru    Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
20/07/2018, 16:34
Unde s-a mutat Alina Vidican, după ce a părăsit apartamentul de lux al lui Cristi Borcea din Miami GALERIE FOTO

După ce a divorțat de Cristi Borcea și a fost nevoită să părăsească apartamentul de lux din Miami, Alina Vidican s-a mutat, cel puțin în acte, într-un imobil dintr-o zonă apropiată. Fosta soție a omului de afaceri se ocupă în continuare de business-ul fostei sale familii, adică restaurantul românesc din America.

S-a zvonit că penthouse-ul de lux în care au locuit Cristi și Alina Borcea ar fi fost scos la vânzare, așa că fosta soție a milionarului a fost nevoită să părăsească imobilul. Ea s-a mutat în apropiere sau cel puțin așa dovedesc site-urile administrației din Florida, potrivit wowbiz.ro. Mai mult, Cristi și Alina apar amândoi cu reședința pe aceeași locuință, ceea ce ne-ar putea sugera că ar putea fi totuși o adresă pe care o folosesc doar în actele oficiale.

Unde s-a mutat Alina Vidican

Vila în care s-a mutat Alina Vidican se află în Lauderdale Lake. Acesta este un mic orășel din zona metropolitana Miami – Fort Lauderdale – West Palm Beach. Imobilul a fost tranzacționat în luna iulie a anului trecut, pentru suma de 220.000 de dolari. Are 3 dormitoare și tot atâtea băi, un living și un garaj spațios. Cu toate acestea, nu se ridică la opulența pe care o avea Alina în fosta sa casă unde a trăit alături de Cristi Borcea.

Alina Vidican face parte în continuare din acționariatul companiei Capone LLC, cea care se ocupă de administrarea restaurantului românesc din Miami. Chiar dacă este afacerea fostului ei soț, acesta nu s-a grăbit să o înlăture din ecuație. Familia Alinei, în schimb, are în țară un hotel la Timișoara, care pare să le aducă un venit frumușel.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×