Una dintre cele mai frumoase prezentatoare meteo s-a sinucis. Era mamă a doi copii

Jessica Star, o cunoscută prezentatoare a rubricii meteo și-a pus capăt zilelor joi. Din păcate, a lăsat în urmp un soț, dar și doi copii. Anunțul că femeia a murit a fost făcut chiar de colegul ei, Ropp Raj. Jessica Star are un trecut în domeniul în care era, dat fiind faptul că s-a alăturat postului TV2 încă din anul 2012.

Totul părea că decurge bine, însă, în sufletul prezentatoarei era cu totul altceva drept dovadă gestul teribil la care a apelat.

O prezentatoare meteo s-a sinucis!

Jessica Star s-a sinucis, se pare, din cauza unei depresii crunte pe care o avea de multă vreme. Aceasta era parte a trustului TV2, unde prezenta rubrica meteo. Avea două diplome de meteorologie, una la Michigan State University şi alta la Mississippi State University. Deși activează în domeniu din 2012, aceasta a lipsit o perioadă de pe micile ecrane datorită unei intervenții de ordin estetic pe care alesese să-l fac. Din păcate, în urma operației s-au arâtat câteva dificultăți, motiv pentru care și-a revenit mai greu.„Doctorul mi-a spus că îmi vor trebui trei luni ca să-mi revin 100%”, a fost ultimul ei mesaj scris pe un site de socializare, pe data de 14 noiembrie.

Jessica Star, prezentatoare de meteo

Jessica avea doar 35 de ani când a decis să-și închieie socotelile cu viața. Copiii săi, Riley și Noah au rămas în urmă, să-i simtă lipsa. „Sunt fericită că m-am întors la muncă, pentru că am stat atât acasă. Sunt gata sp mă întorc la viața mea, sper că toată lumea este bine.Voi reveni pe data de 9 la vreme, doar voiam să vă anunț și să vă spun că vă mulțumesc pentru toate cuvintele frumoase. M-am străduit puțin, așa că am nevoie de toate rugăciunile voastre și dorințele cele mai bune. Doctorii mi-au spus că trebuie să stau 3 luni de zile până să mă simt 100% bine din nou”