Un zbor Ryanair a aterizat de urgență, după ce zeci de pasageri s-au îmbolnăvit brusc

Maria Cristina  
înStiri de ultima ora
14/07/2018, 11:15
Un zbor Ryanair a aterizat de urgență, după ce zeci de pasageri s-au îmbolnăvit brusc

Un zbor Ryanair a aterizat de urgență, după ce zeci de pasageri s-au îmbolnăvit brusc. Avionul a decolat din Dublin spre orașul croat Zadar, însă piloții au fost nevoiți să se abată de la destinația inițială, deoarece zeci de pasageri s-au îmbolnăvit.

Avionul a aterizat de urgență pe aeroportul Frankfurt-Hahn din Germania, potrivit unui purtător de cuvânt al poliției federale germane. Aproximativ 30 de pasageri au ajuns la spital după ce au început să se simtă rău în timpul zborului. Cauza ar putea fi depresurizarea cabinei.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

“Pasagerii s-au plâns că aveau dureri de cap şi de urechi şi că le era greaţă”, a spus purtătorul de cuvânt al poliţiei.

La bordul avionului erau 189 de pasageri

Paramedicii i-au dus pe pasagerii bolnavi la spital, în timp ce ceilalţi şi-au petrecut noaptea în aeroport. Ce anume s-a întâmplat la bordul avionului nu a fost imediat clar, dar o anchetă a fost declanşată, a adăugat purtătorul de cuvânt al poliţiei.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×