Pe el îl cheamă Tiffany, dar joacă în echipa de fete! Toate adversarele fac contestaţie! Imagini wow!

Filon Stan   
în Reality show
22/12/2017, 16:41
Pe el îl cheamă Tiffany, dar joacă în echipa de fete! Toate adversarele fac contestaţie! Imagini wow! GALERIE FOTO

Un caz controversat are loc în Brazilia, unde un fost bărbat a primit aporbarea autorităţilor de a juca volei în echipa de fete! Tiffany Abreu a jucat volei pentru echipe masculine de fotbal din Brazilia, Portugalia, Franţa, Spania, olanda, Belgia. 

A fost jucător profesionist de volei, dar s-a retras atunci când a simţit că vrea altceva. a vrut să fie femeie şi s-a operat, a urmat tratamente specifice în Italia, iar visul i s-a îndeplinit!

Un transexual joacă baschet în echipa de fete! „Este mult mai puternic decât noi, nu e corect”

Recent, a primit aprobarea să joace volei în continuare, însă în echipele de fete. Decizia autorităţilor a împărţit fanii şi jucătorii în două tabere. Unii susţin că este mult prea puternic pentru a juca în echipa de fete, iar ceilalţi susţin că are tot dreptul din lume. „Este mult mai puternic decât noi, nu e corect. Corpul lui a pompat testosteron toată viaţa lui. Nu ar trebui lăsat să joace în echipa de fete”, a declarat o oponentă de-a sa. Abreu joacă meci de meci, iar activitatea de la echipa de club speră să fie văzută de selecţionerul naţionalei de volei a Braziliei!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×