Un tănâr, prins la furat într-un magazin din Arad, a sărit la bătaie! VIDEO

Alexandra Chivu   
în Instant Articles
10/11/2018, 10:46
Un tănâr, prins la furat într-un magazin din Arad, a sărit la bătaie! VIDEO
Tânărul care a fost surprins la furat într-un magazin din Arad

Un tânăr care a fost prins la furat dintr-un magazin din Arad a sărit și la bătaie! Imaginile înregistrate pe camera de luat vederi sunt revoltătoare. Întâmplarea a fost făcută vizibilă de un arădean care a postat imaginile scandaloase pe pagina sa de Facebook. Filmul întâmplărilor arată așa: bărbatul se chinuie să fure produse, iar când este descoperit de paznici, aruncă în ei cu tot ce prinde la mână. Imaginile surprinse arată că panica și furia omului, care a fost deconspirat, a fost atât de mare încât acesta a golit rafturile de marfă tot aruncând în gardianii alimentarei. Bărbatul care a făcut publice imaginile, a inserat și un mesaj lângă clip.

Potrivit spuselor lui, cazurile de acest gen sunt cotidiene la noi. ”Nu zic ca e incredibil, pentru că nu e; asta e realitatea, din pacate! Astfel de cazuri sunt cotidiene, pe la noi. Cel pe care îl vedeți este una din scursurile sociale care trăiește pe spatele celor harnici”, spune bărbatul care a postat filmarea pe contul său de socializare, conform opiniarimisoarei.ro.

Un tânăr a fost prins la furat într-un magazin din Arad și a sărit la bătaie!

Nu zic ca e incredibil, pentru că nu e; asta e realitatea, din pacate! Astfel de cazuri sunt cotidiene, pe la noi. Cel pe care îl vedeți este una din scursurile sociale care trăiește pe spatele celor harnici. Tipul fura zilnic, insa nu il intereseaza ca este prins, pt ca nu i se intampla nimic. In plus, este si foarte violent. A încercat să lovească cu o bară metalică patronul unui magazin, a lovit paznicii cu sticle, a spart tot ce a prins într-o alta alimentara si este tot printre voi, pe strada.De ce? Pentru ca legile sunt făcute de hoți!Abolitio criminis!

Gepostet von Cristi Cotuna am Mittwoch, 7. November 2018

De altfel, acesta mai explică și că bărbatul obișnuiește să facă asta, însă nu e interesat de faptul că e prins, căci consecințele pentru acțiunile lui nu apar. ”Tipul fură zilnic, însă nu îl intereseaă că este prins, pentru că nu i se întâmplă nimic. În plus, este și foarte violent. A încercat să lovească cu o bară metalică patronul unui magazzin, a lovit paznicii cu sticle, a spart tot ce a prins într-o altă alimentară și este tot printre voi, pe stradă”, a mai spus omul. De asemenea, acesta a mai precizat și motivul pentru care un om care fură nu primește nici măcar o amendă. ”De ce? Pentru că legile sunt făcute de hoți!”, a încheiat Cristi Cotuna.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×