Incredibil! Un clujean şi-a aruncat bunica de la etajul 10! Ce a păţit bunicul!

Filon Stan  
înStiri de ultima ora
16/03/2018, 18:07
Incredibil! Un clujean şi-a aruncat bunica de la etajul 10! Ce a păţit bunicul!

Caz şocant în Cluj-Napoca, unde un tânăr de 23 de ani este acuzat că şi-a aruncat bunica de la etajul 10! Nici bunicul nu a scăpat de furia neopotului. Bătrânul de 89 de ani a fost snopit în bătaie! 

„Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj au declanşat o anchetă în cazul unui tânăr de 23 de ani din Cluj-Napoca, urmând să se stabilească încadrarea faptei. Din primele cercetări, rezultă că, pe fondul unui conflict, tânărul şi-ar fi agresat bunicul în vârstă de 89 de ani, iar pe bunica sa, în vârstă de 79 de ani ar fi împins-o pe geamul balconului de la etajul zece al blocului din cartierul Mănăştur în care locuiau aceştia. Femeia a murit pe loc, iar bărbatul a fost transportat la UPU Cluj-Napoca”, au spus sursele citate.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Mama tânărului spune că acesta este bolnav psihic, vecinii spun că este cumsecade

Mama tânărului de 23 de ani, care este cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj pentru că şi-ar fi împins bunica pe geamul balconului de la etajul zece, susţine că acesta este bolnav psihic şi suferă de schizofrenie paranoidă. Vecinii însă spun că este un tânăr foarte cumsecade, care studiază psihologia. 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×