Un tânăr din Bucureşti a murit înecat la Mamaia

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
03/09/2017, 00:05
Un tânăr din Bucureşti a murit înecat la Mamaia

Deşi sezonul e pe sfârşite, încă se mai întâmplă, din păcate, tragedii la malul mării. Sâmbătă după-amiază, un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Bucureşti, a murit înecat, în staţiunea Mamaia, iar un altul a fost salvat cu greutate, după ce au intrat în mare şi nu au mai putut ajunge la ţărm. Cei doi au fost în cele din urmă din apă de către salvamari.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă, cadrele medicale au fost solicitate să intervină, sâmbătă după-amiază, în Mamaia pentru a acorda asistenţă de specialitate pentru două persoane care intraseră în mare şi nu au mai putut ieşi.

Barbat inecat. Prima tragedie din acest sezon la Mamaia

Cei doi au fost scoşi din apă de către salvamari, unul fiind în stop cardio-respirator, iar celălalt fiind conştient. Cadrele medicale au început manevrele de resuscitare, dar în pofida eforturilor depuse unul dintre cei doi a fost declarat decedat.

Cealaltă persoană era în stare stabilă şi nu a avut nevoie de îngrijiri. Bărbatul decedat avea 25 de ani şi era din Bucureşti. Dacă în alte staţiuni de pe Litoral s-au mai înregistrat până acum tragedii, acesta este primul caz de înec din Mamaia în acest sezon estival.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×