Un tânăr de 17 ani şi-a ucis tovarăşul de băutură. Ce pedeapsă riscă

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
14/07/2018, 12:59
Un tânăr de 17 ani şi-a ucis tovarăşul de băutură. Ce pedeapsă riscă

Un tânăr de 17 ani şi-a ucis tovarăşul de băutură, iar acum este cercetat pentru omor. Acesta este suspect că l-ar fi ucis pe tovarășul său de pahar.

Potrivit unor surse judiciare citate de News.ro, crima s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-o locuinţă din comuna Bucov, situată la câţiva kilometri de municipiul Ploieşti. Tânărul în vârstă de 17 ani a mers acasă la un localnic în vârstă de 38 de ani şi au consumat împreună alcool.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Între cei doi s-a iscat un conflict în urma căruia tânărul l-a înjunghiat cu un cuţit pe consăteanul său, leziunile fiind fatale. Nu au fost stabilite deocamdată motivele pentru care adolescentul a comis acest gest. Presupusul agresor a fost identificat şi depistat, iar sâmbătă dimineaţă a fost dus la sediul Poliţiei. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova, care a deschis dosar penal pentru infracţiunea de omor.

Luna trecută, un tânăr de aceeaşi vârstă din Prahova care anul trecut şi-a ucis tatăl cu un cuţit a fost condamnat la patru ani de detenţie într-un centru special, fiind găsit vinovat de omor asupra unui membru al familiei.

Închide ×