Un tânăr de 17 ani şi-a ucis tovarăşul de băutură. Ce pedeapsă riscă

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
14/07/2018, 12:59
Un tânăr de 17 ani şi-a ucis tovarăşul de băutură. Ce pedeapsă riscă

Un tânăr de 17 ani şi-a ucis tovarăşul de băutură, iar acum este cercetat pentru omor. Acesta este suspect că l-ar fi ucis pe tovarășul său de pahar.

Potrivit unor surse judiciare citate de  News.ro, crima s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-o locuinţă din comuna Bucov, situată la câţiva kilometri de municipiul Ploieşti. Tânărul în vârstă de 17 ani a mers acasă la un localnic în vârstă de 38 de ani şi au consumat împreună alcool.

Între cei doi s-a iscat un conflict în urma căruia tânărul l-a înjunghiat cu un cuţit pe consăteanul său, leziunile fiind fatale. Nu au fost stabilite deocamdată motivele pentru care adolescentul a comis acest gest. Presupusul agresor a fost identificat şi depistat, iar sâmbătă dimineaţă a fost dus la sediul Poliţiei. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova, care a deschis dosar penal pentru infracţiunea de omor.

Luna trecută, un tânăr de aceeaşi vârstă din Prahova care anul trecut şi-a ucis tatăl cu un cuţit a fost condamnat la patru ani de detenţie într-un centru special, fiind găsit vinovat de omor asupra unui membru al familiei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×