Un tânăr a sărit de la etaj, amenințat de rudele iubitei sale! Totul s-a petrecut la Botoșani

în Stiri de ultima ora
03/05/2018, 16:27
Un tânăr a sărit de la etaj, amenințat de rudele iubitei sale! Totul s-a petrecut la Botoșani
Un tânăr a sărit de la etaj, după ce a fost amenințat de rudele iubitei, la Botoșani

Un tânăr din București a mers la Botoșani, la iubita sa, în minivacanța de 1 Mai. Acesta a vizitat-o pe fată chiar în locuința ei, însă totul a luat o turnură neașteptată, când la ușa fetei s-au înființat mai mulți bărbați.

Toți aceștia erau rudele fetei și s-au năpustit la ușa imobilului, imediat ce au ”mirosit” că ceva nu e în regulă cu tânăra. Altercația a izbucnit exact când iubirea dintre cei doi era în toi. Pentru a-și salva pielea, bărbatul a sărit de la etajul 1 al locuinţei. Nu i-a trebuit prea mult, având în vedere puhoiul de amenințări de pe cealaltă parte a ușii.

Un tânăr a sărit de la etaj, amenințat de rudele iubitei, la Botoșani

Tânărul panicat a aterizat într-o curte, iar de acolo a sărit gardul pentru a fugi. În tot acest timp, rudele iubitei erau pe urmele lui. Băiatul a sunat urgent la 112, iar la fața locului s-au deplasat polițiștii și un echipaj de pe ambulanță. Când s-a pus problema să meargă la spital, tânărul i-a rugat pe polițiști să îl însoțească, fiindu-i frică să nu vină și bărbații nervoși după el.

După ce tânărul a sărit de la etaj amenințat de rudele iubitei, polițiștii din Botoșani au deschis o anchetă. Ei au întocmit dosar penal pentru amenințări, loviri și alte violențe.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×