Un şofer român a provocat un grav accident pe o şosea din Ungaria

Ionuţ Cataramă   
in Stiri de ultima ora
14/03/2018, 11:24
Un şofer român a provocat un grav accident pe o şosea din Ungaria
Un şofer român a provocat un grav accident în lanţ pe o şosea din Ungaria. Trei maşini s-au făcut praf în urma impactului deosebit de violent. Accidentul în lanţ s-a produs la aproximativ 50 de kilometri de graniţa cu România, între localităţile Berettyoujfalu şi Mezopeterd.
 
Potrivit poliţiei ungare, şoferul român în vârstă de 51 de ani nu a respectat distanţa regulamentară faţă de un TIR din faţa sa. Autotrenul a încetinit brusc din cauza traficului, iar românul a intrat în panică şi, după o manevră disperată, a ajuns pe sensul opus, în faţa unui alt TIR.
 
Potrivit observator.tv, a urmat impactul violent între cele trei maşini, care au fost distruse. Şoferii au fost grav răniţi şi transportaţi la spital, au mai spus poliţiştii maghiari, care îl cercetează acum pe şoferul român, pentru neglijenţă. 
 
Sursă: www.observator.tv

Ştirea MOMENTULUI

Cum arată Cristina Rus și viața ei departe de showbiz

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.