Un șofer a sărit din camion în mers când a văzut poliția. Ce transporta

Un șofer a sărit din camion în mers când a văzut poliția. Ce transporta
Culoarele de tranzit aprobate pentru România

Un șofer român din Italia a sărit din camion în mers când a văzut poliția. Ce transporta șoferul?! Carabinierii au arestat un cetățean român care transporta migranți ilegal.

Românul, în vârstă de 35 de ani, conducea un camion în direcţia Trieste, când poliţiştii de de frontieră i-au făcut semn să oprească, pentru un control. Şoferul a accelerat şi, când a văzut că nu reuşeşte să scape de urmărire, a sărit din mers. Acelaşi lucru l-au făcut şi cei 10 migranţi pe care îi transporta în camion şi din cauza cărora nu a oprit la semnalul poliţiştilor.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Un șofer a sărit din camion în mers când a văzut poliția. Ce transporta

Poliţiştii au evacuat rapid şoseaua, pentru a preveni un accident, apoi au reuşit să blocheze şi să oprească camionul, scrie  Trieste Prima.

Apoi, agenţii au cerut întăriri şi în scurt timp au reuşit să îi prindă pe refugiaţii ilegal, care veneau din Iran şi Afganistan. Oamenii se acunseseră în pădurile din apropierea localităţii Basovizza, unde şi-au schimbat hainele şi, sub conducerea unei călăuze, se îndreptau spre Trieste.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×