Un şofer din Focşani şi-a pus mâinile în cap când a văzut ce a găsit după ce a dus mai mulţi elevi într-o excursie

Raluca Ogaru   
în Reality show
02/04/2018, 02:28
Un şofer din Focşani şi-a pus mâinile în cap când a văzut ce a găsit după ce a dus mai mulţi elevi într-o excursie GALERIE FOTO

Vezi ce a gasit soferul dupa ce au plecat elevii, in GALERIA FOTO!

Patronul firmei a fost cel care a postat imaginea pe reţelele de socializare. Atât el cât şi şoferul din imagine, care face curat după grupul de elevi, au fost şocaţi să vadă că elevii au lăsat pe scaune ţi dedesubtul lor o mizerie de nedescris. Mai exact, ambalaje, sticle goale şi resturi de mâncare. toate au fost strânse de şoferul care i-a transportat pe elevi.

”Colegul Ionut Braescu dupa o „cursa altfel” cu „scoala altfel” din Focsani. Este cea mai buna oglinda a EDUCATIEI din Romania anului 2018, fie ca vorbim despre invatamant sau familie.
Adresez urmatoarea intrebare retorica „cand vom incepe sa transportam oameni ?”, a scris patronul firmei în descrierea imaginii.
Internauţii au fost împărţiţi în două tabere. Cei mai mulţi au fost de părere că nu este normal ca elevii, acre au fost însoţiţi de profesori, să lase astfel de mizerie în urma lor. Unii, însă, le-au luat apărarea şi au spus că gunoaiele au fost fotografiate după ce au fost scoase din locurile speciale pentru resturi din autocar.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×