Tragedie în Italia! Un şofer de TIR român, mort într-un accident rutier

Gabriel Esanu   
în Stiri de ultima ora
13/01/2018, 17:56
Tragedie în Italia! Un şofer de TIR român, mort într-un accident rutier

Accident frontal între un TIR şi un camion în apropiere de Ravenna, în urma căruia, doi bărbaţi, un român şi un italian şi-au pierdut viaţa. Tragedia a avut loc în noaptea dintre joi spre vineri, pe strada statală Romea, Italia.

Victimele sunt conducătorii celor două autovehicule implicate, un cetăţean italian în vârstă de 41 de ani şi un cetăţean român în vârstă de 33 de ani rezident la Veneţia. Potrivit roitalianul.com, se presupune că şoferul italian al TIR-ului a adormit la volan.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Şoferul italian al TIR-ului ar fi pierdut controlul asupra maşinii, intrând pe banda opusă sensului de mers. Vehiculul, după ce s-a ciocnit de o remorcă a unui al doilea TIR, a intrat într-un camion încărcat cu peşte, condus de tânărul român.

În urma evenimentului, având în vedere loviturile violente cauzate de impact, ambii şoferi atât cetăţeanul italian cât şi cetăţeanul român au decedat pe loc. Bărbatul care conducea al treilea vehicul implicat a rămas nevătămat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×