Un român din Italia şi-a bătut soţia: „De ziua ta, te omor!”

Ionuţ Cataramă  
înStiri de ultima ora
06/05/2018, 15:48
Un român din Italia şi-a bătut soţia: „De ziua ta, te omor!”
Poliţiştii din Roma l-au arestat pe românul violent când încerca să intre prin efracţie în casa soţiei sale.

Poliţiştii din Peninsulă au intervenit într-un caz incredibil. Un român din Italia şi-a bătut soţia: „De ziua ta, te omor!”

Un bărbat în vârstă de 42 de ani a fost arestat la Roma pentru că şi-a lovit nevasta şi i-a furat geanta. După ce şi-a atacat soţia, el a fugit ţipând că merge să îşi bată şi fiul! Cuplul era despărţit de ceva vreme, din cauza violenţei bărbatului, notează Il Messaggero, citat de Realitatea.net.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Un român din Italia şi-a bătut soţia: „De ziua ta, te omor!”

Femeia lucrează la un hotel din centrul Romei, iar bărbatul în Marea Britanie. Acesta a ameninţat-o pe soţie prin intermediul mesajelor: „De ziua ta, vin la Roma și te omor!”, i-a scris el de curând. În momentul în care a atacat-o, femeia se afla la serviciu. Aceasta a scăpat după ce a fost lovită cu pumnul în faţă şi a fugit la domiciliu. Poliţiştii italieni l-au arestat pe român când încerca să pătrundă prin efracţie în casa nevestei.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×