Un prezentator trece prin momente cumplite. O persoană dragă lui a ajuns la spital!

Claudiu Ilie  
înStiri de ultima ora
11/06/2018, 16:17
Un prezentator trece prin momente cumplite. O persoană dragă lui a ajuns la spital!GALERIE FOTO
Răzvan Botezatu

Îl bătea aproape în fiecare zi, când era mic, iar acum plânge pentru ea. Vorbim despre prezentatorul Răzvan Botezatu, care trece prin momente foarte grele.

Bunica sa a ajuns de urgență la spital. Femeia, în vârstă de 87 de ani, s-a simțit foarte rău și a fost luată cu ambulanța, pentru a fi consultată de un medic. Bunica prezentatorului a fost găsită de către medici într-o stare delicată şi acuza simptomele specifice unei intoxicaţii, scrie spynews.ro. 

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Răzvan Botezatu a fost un copil ”cuminte”

Răzvan şi bunica lui au relaţie strânsă, iar anul trecut, de ziua ei, prezentatorul tv i-a făcut o declaraţie de dragoste emoţionantă. ”Când eram mic eram un copil tare ”cuminte”. Mă bătea mamaie în fiecare zi. Avea câte un băţ ascuns în fiecare colţ al casei. Când mă prindea să mă bată, mă băgam sub pătură şi urlam ‘Auuu! Auu! Nu mai da, doare’ (deşi nu mă durea, dar ca să scap de bătaie…), iar ea îmi spunea: ‘pe mine nu mă doare sufletul că faci numai prostii?’. Te iubesc, mamaie!”, a scris Răzvan Botezatu, pe contul său de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×