Un preot din România a curmat două vieţi, imediat după slujbă! „A fost o problemă delicată…”

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
11/03/2018, 15:16
Un preot din România a curmat două vieţi, imediat după slujbă! „A fost o problemă delicată…”

Un preot din România este cercetat de autorităţi, după ce a tras cu arma două focuri! Slujitorul lui Dumnezeu a ucis doi câini, imediat după slujbă, dar spune că nu a făcut altceva decât să-şi apere animalele din gospodărie. 

„A fost o problemă delicată… Era o haită de câini în zonă, au ajuns la mine pe teren. Am acolo de toate, ca orice gospodar, găini, curci… Aceşti câini aduşi de prin alte zone mi-au omorât mai multe curci. M-a chemat un băiat care era la animale şi mi-a spus că a venit o haită de câini şi au sărit la el. Această situaţie este de ani de zile. Când am ajuns acolo am văzut şase câini… Am tras, iar doi dintre ei… Asta este… Sunt animale, într-adevar, dar şi eu am animale pe care câinii mi le-au omorât. Problema asta cu câinii nu o am doar eu, toţi vecinii mei au probleme”, a spus preotul Dumitru Chirică.

Un preot din România a scos arma şi a ucis doi câini

Despre cercetarile Politiei preotul nu a facut prea multe comentarii. Întrebat de reporteri dacă arma de vânătoare a fost ridicată de poliţişti şi dacă pe numele său a fost întocmit un dosar penal, preotul nu a oferit un răspuns concret. Dacă se va dovedi că preotul a folosit arma de vânătoare într-o situaţie critică, ar putea scăpa basma curată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×