Un polițist local a fost înjunghiat de trei ori!

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
10/11/2018, 11:49
Un polițist local a fost înjunghiat de trei ori!
Un polițist local, din comuna Mogoșești, a fost înjunghiat de trei ori

Un polițist local a fost înjunghiat de trei ori consecutiv! Bărbatul se afla în timpul său liber! Acesta, originar din comuna Mogoșești, a fost dus de urgență la Spitalul ”Sfântul Spiritdon” din Iași. În vârstă de 32 de ani, a fost prins într-un conflict spontan, el fiind îmbrâncit de un localnic. Atacatorul, după ce l-a împins, s-a întors și l-a înjunghiat. Cu mai multe detalii despre acest caz a venit coordonatorul UPU-SMURD de la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași. Acesta a menționat că la fața locului au fost prezente echipe ale Poliției și Ambulanței.

Cât despre starea de sănătate a omului legii, a declarat că bărbatul a prezentat o plagă tăiată la nivelul axilei stângi și două plăgi penetrante în zona toraco-abdominală, ulterior, acesta fiind trimis de urgență în sala de operație. ”La faţa locului s-au deplasat echipe ale Poliţiei şi Ambulanţei. Pacientul prezenta o plagă tăiată la nivelul axilei stângi şi două plăgi penetrante în zona toraco-abdominală. A fost dus direct în sala de operaţie”, a declarat Diana Cimpoeșu, coordonatorul UPU-SMURD de la Spitalul din Iași.

Un polițist local a fost înjunghiat de trei ori! Incidentul a avut loc în jurul orei 23:00

politist local injunghiat de trei ori consecutiv
Polițistul local, după ce a fost înjunghiat, a fost trimis de urgență în sala de operație

Conform Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași a dezvăluit desfășurarea acțiunilor din seara incidentului. Se pare că totul s-a petrecut rapid aproximativ la ora 23:00. În prezent, atacatorului i s-a întocmit un dosar penal pentru loviri sau alte violențe. De altfel, încă se fac cercetăîri pentru stabilirea condițiilor în care s-a petrecut incidentul. ” Incidentul a avut loc sâmbătă seara, în jurul orei 23,00. S-a întocmit dosar penal pentru loviri sau alte violenţe. În prezent se fac cercetări pentru stabilirea întregii situaţii de fapt”, a declarat Ana Maria Spiridon, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×