Un politician aruncă vorbe grele la adresa lui Hanibal Dumitrascu! ”Un personaj toxic”

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
24/05/2018, 12:32
Un politician aruncă vorbe grele la adresa lui Hanibal Dumitrascu! ”Un personaj toxic”
Vorbe grele la adresa lui Hanibal Dumitrascu

Un politician din Ploiești aruncă vorbe grele la adresa regretatului psiholog Hanibal Dumitrașcu, care a trecut în neființă de  doar câtreva zile! Mesajul a fost postat pe site-ul unui ziar local.

Adrian Ionică, vicepreședinte PNL Prahova și consilier județean, n-a mai ținut cont de faptul că este persoană publică și s-a dezlănțuit pe Facebook, cu mesaje pline de ură la adresa celui care a fost psihologul şi sociologul Hanibal Dumitraşcu.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Vorbele grele la adresa lui hanibal Dumitrascu

La un articol care anunța moartea regretatului psiholog Hanibal Dumitrașcu, politicianul a scris un comentariu plin de ură, potrivit ziarulincomod.ro. ”Un personaj toxic ca și PSD. Pupincurist PSDRagnea. Dumnezeu nu l-a mai suportat. O să le vină rândul și celorlalți”, a scris Adrian Ionică în comentariu. Psihologul Hanibal Dumitrașcu a încetat din viață duminică la vârsta 54 de ani.

Închide ×