Un om al străzii a reușit să-și construiască un ”hotel” în toată regula într-o parcare

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
27/10/2018, 19:27
Un om al străzii a reușit să-și construiască un ”hotel” în toată regula într-o parcare GALERIE FOTO
Paul, omul care și-a construit un ”hotel” într-o parcare, după ce a rămas pe străzi

Un om al străzii din Marea Britanie și-a construit un ”hotel” în toată regula în parcarea în care își petrecerea zilele. În acest moment, bărbatul este foarte mândru de ce a reușit să facă, iar acum, are un loc pe care-l poate numi ”acasă”. Pe numele său, Paul Lindsay-Jones, originar din Truro, Cornwall, a rămas pe drumuri în urmă cu doar două săptămâni de zile. Bărbatul, în vârstă de 55 de ani, a rămas totodată și fără toate ”comorile” și amintirile sale adunate din tinerețe până acum. În urma greutăților, acesta a decis să rămână pozitiv, astfel că, a făcut toate eforturile pentru a-și dărui un lăcaș, chiar dacă viața a fost dură cu el. În prezent, Paul chiar se laudă cu ce a construit, numindu-și locuința chiar ”de lux”.”Nu mă deranjează, este chiar de lux”, a mărturisit britanicul pentru Daily Mail.

Cu ajutorul obiectelor adunate din coșurile de gunoi, bărbatul și-a decorat noua casă. Acum, aceasta este una dintre puținele case ale unui om decorate cu zeci de tablouri, care sunt ba agățate, ba rezemate de perete. Cât despre ce a reușit să făurească, Paul se simte extrem de mândru, mai ales comparându-se cu ceilalți oameni ai străzii care nu au nimic, el admițând că are tot. ”Mă mândresc. Unele persoane locuiesc pe stradă doar cu o geantă după ei, dar mie îmi place un pic de lux”, a adăugat britanicul.

Om al străzii care și-a construit un ”hotel” într-o parcare. ”Mă mândresc. Unele persoane locuiesc pe stradă”

om al strazii care și-a construit un hotel in parcare
Locul în care își ține Paul hainele

Cu ocazia jurnaliștilor de la sursa citată mai sus, britanicul a comentat și felul în care se simte tratat de oameni, din postura în care se află: om al străzii. ”Nu cred că oamenii se poartă atât de frumos cu persoanele rămase pe străzi(…)Ele au nevoie de mai mult ajutor decât cel pe care primesc”, a spus Paul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×