Un ministru a demisionat în urma unui scandal sexual. Ce i-a cerut barmaniței

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
15/07/2018, 12:34
Un ministru a demisionat în urma unui scandal sexual. Ce i-a cerut barmaniței GALERIE FOTO
Un ministru a demisionat în urma unui scandal sexual. Ce i-a cerut barmaniței

Un ministru a demisionat în urma unui scandal sexual. Ce i-a cerut barmaiței?! Ministrul delegat pentru IMM-uri şi Turism din Guvernul britanic a demisionat. În presă au ieșit mai multe mesaje șocante, cu tentă sexuală, pe care i le-a trimis unei barmaniţe și prietenei sale.

VEZI GALERIA FOTO

Se presupune că fostul ministru Andrew Griffiths, membru al Partidului Conservator, i-ar fi cerut în mod repetat atât femeii în vârstă de 28 de ani, cât şi prietenei sale, să i se adreseze cu un apelativ cu tentă sexuală, pe parcursul a trei săptămâni, conform Metro

Britanicul, în vârstă de 47 de ani, care este căsătorit, i-ar fi sugerat barmaniţei că vrea să închirieze un apartament pentru a se întâlni cu ea ca să întreţină relaţii intime. De asemenea, el i-a trimis 700 de lire sterline.

Acest scandal a fost dezvăluit de către Sunday Mirror, care a făcut publice mesajele trimise de Griffiths lui Imogen Treharne. Într-unul dintre mesaje, bărbatul i-ar fi cerut să renunţe “la lenjeria intimă şi sutien”. Se presupune că ministrul le-ar fi informat pe cele două femei că “ar vrea să închirieze un apartament” şi apoi le-a complimentat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×